Bouw- en Projectfotografie | martijnkrul.nl
15533
page-template-default,page,page-id-15533,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16

Bouw- en Projectfotografie

Naast het fotograferen van vastgoed ben ik ook vaak te vinden op het bouwterrein. Als fotograaf leg ik het project vanaf het begin tot eind vast. Denk hierbij aan een nieuw aan te leggen woonwijk of het verbouwen van een groot bedrijvencomplex. Maar ook een bouwproject die al afgerond is leg ik voor uw archief vast. Als fotograaf weet ik mij onopvallend te manoeuvreren tussen de bouwlieden, en door mijn goede communicatieve vaardigheden hebben de bouwlieden er geen moeite mee dat ik ze vastleg met mijn camera.

 

Als bouwfotograaf maak ik ook gebruik van dronefotografie. Bent u op zoek naar beelden in een ander perspectief, dan zijn de mogelijkheden met de drone onbeperkt. Wanneer ik boven het project vlieg zult u merken dat uw perspectief volledig verandert. Alle foto’s die ik maak worden nabewerkt in de stijl die u wenst. Aangezien ze van hoge kwaliteit zijn kunt u deze gebruiken voor het maken van promotiemateriaal voor bijvoorbeeld uw website of andere marketing doeleinden. Eventueel behoort een drone video, tegen meerprijs, ook tot de mogelijkheden.

 

In juli 2022 gaat de wet Kwaliteitsborging bouw van kracht. Dit houdt in dat de opdrachtnemer, de bouwer, aan kan tonen dat het bouwwerk is gerealiseerd volgens de regelgeving. De bouwbedrijven moeten bouwprojecten dus goed (gaan) documenteren.

 

Wilt u meer weten over het vastleggen van uw (ver-)bouwproject? Neem dan contact met mij op en ik voorzie u van alle informatie: 0652255055 of info@martijnkrul.nl

Tarieven op aanvraag.