Bruidsfotografie | martijnkrul.nl
15505
page-template-default,page,page-id-15505,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16,elementor-page elementor-page-15505

Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen!

De voorbereidingen kunnen beginnen of zijn inmiddels al in volle gang. Dit wordt jullie dag. Als trouwfotografen willen wij graag alle prachtige momenten voor jullie vastleggen. Uit ervaring weten wij hoe waardevol foto’s later kunnen zijn.

Wij zorgen voor een prachtige reportage van deze dag, de aankleding, de ringen, natuurlijk van jullie, maar ook van alle dierbaren die deze dag samen met jullie beleven. Alle foto’s samen vertellen jullie verhaal.

De twee fotografen

Hoewel wij het liever over jullie hebben, kunnen wij ons voorstellen dat jullie ook nieuwsgierig zijn naar ons. Wij zijn Martijn Krul en Marloes Hoekema, beide trouwfotograaf. Wij fotograferen een bruiloft vrijwel altijd samen.

Waarom? Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Eigenlijk teveel om allemaal door één fotograaf te laten vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan het aankleedmoment, vaak is dit op 2 locaties op hetzelfde moment. Wij splitsen ons tijdelijk op om jullie beide tijdens de voorbereidingen vast te leggen.

Wij zijn perfect op elkaar ingespeeld en fotograferen dan ook vanuit verschillende standpunten.  We stellen ons natuurlijk zoveel mogelijk onopvallend op, zodat jullie je nog minder bewust zijn dat er een camera op jullie gericht staat.

Pakketten

Wij houden niet van onaangename verrassingen achteraf. Daarom bieden wij alleen complete pakketten aan. Zo is het van te voren duidelijk wat jullie kunnen verwachten. Willen jullie het pakket uitbreiden met bijvoorbeeld dronefotografie? Wij maken graag een offerte op maat.

Pakket 1

Kennismakingsgesprek

10 uur fotografie

2 fotografen

Preview binnen 72 uur

prijs €1899

Pakket 2

Kennismakingsgesprek

14 uur fotografie

2 fotografen

Preview binnen 72 uur

Album 20×20 10 spreads

prijs €2499

Pakket 2

Kennismakingsgesprek

De volledige dag vastgelegd

2 fotografen

Preview binnen 72 uur

Album 20×20 15 spreads

prijs €2999