Bruidsfotografie | martijnkrul.nl
15505
page-template-default,page,page-id-15505,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16,elementor-page elementor-page-15505

Bruidsfotografie

 

De mooiste dag van jullie leven draait om liefde, romantiek, emotie en vreugde. Als bruidsfotograaf zorg ik ervoor dat die belangrijke momenten op een heerlijke manier worden vastgelegd, zodat jullie onbezorgd van de dag kunnen genieten.

 

Ik zoek de spontane momenten en maak graag foto’s zonder dat jullie en de gasten door hebben dat ik aanwezig ben. Het enige moment dat ik aan jullie vraag om te poseren is op de locatie die jullie hebben uitgezocht. Ook dit doe ik op een luchtige en creatieve manier.

 

Hoe mooi is het om van jullie huwelijk ook dronefoto’s te hebben? Bijvoorbeeld op de gekozen locatie waar we vooraf een shoot doen of wanneer jullie komen aanrijden op de trouwlocatie. Of denk eens aan een dronefoto met alle gasten. Er zijn genoeg mogelijkheden om mooie herinneringen vast te leggen met de drone.

 

Mochten jullie al een bruidsfotograaf hebben geboekt en willen jullie toch die unieke dronebeelden? Dat kan natuurlijk. Dan ben ik alleen aanwezig op de momenten die jullie vanuit de lucht willen vastleggen.

 

Inmiddels heb ik meer dan de nodige ervaring in het vliegen met een drone en ik zal ook altijd de regels naleven die in de wet beschreven staan.

 

Elke bruiloft is bijzonder en dat wil ik ook graag zo houden. Daarom plan ik niet het hele jaar vol met bruiloften aangezien ik de kwaliteit hoog wil houden.

 

Ben je nieuwsgierig geworden of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft en willen jullie een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via de onderstaande opties.

 

Martijn Krul Fotografie en Media

0652255055 of info@martijnkrul.nl

Trouwpakket

kennismakingsgesprek

± 10 uur fotografie

vanaf het opmaken t/m de openingsdans

incl. familiefoto’s

preview binnen 72 uur

prijs €1250

Ceremoniepakket

kennismakingsgesprek

vanaf de ceremonie tot aan het eten

incl. familiefoto’s

± 4 uur fotografie

 preview binnen 72 uur

prijs €650

Dronepakket

kennismakingsgesprek

± 2 uur fotografie

preview binnen 72 uur

prijs €400