Privacyverklaring | martijnkrul.nl
15614
page-template-default,page,page-id-15614,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING Martijn Krul Fotografie en Media

Martijn Fotografie en Media vindt privacy erg belangrijk. Wij zullen gegevens dan ook op een veilige manier verwerken en gebruiken, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke gegevens wij van je verzamelen en waarom wij dit doen. Ook kun je in deze verklaring lezen wat jouw rechten met betrekking tot deze verwerking zijn. Voor vragen over je privacy mag je contact opnemen via martijnkrul@gmail.com

Artikel 1              Wij zijn wij?

Martijn Fotografie en Media is een eenmanszaak, gevestigd te (9734BL) Groningen aan de Zonland 31. Wij staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder KVK-nummer 72438452. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens.

Artikel 2             Welke gegevens worden gebruikt?

Hier vind je een overzicht van de gegevens die wij van je verwerken, waarom wij dit doen, welke juridische grondslag wij hebben om deze gegevens van je te mogen verwerken en hoe lang deze gegevens bewaard zal worden.

Wij verwerken naam, eventuele bedrijfsnaam, e-mail, telefoonnummer, geboortedatum en andere gegevens die nodig zijn om onze diensten optimaal te kunnen leveren. Denk hierbij aan de bijzondere persoonsgegevens die wij verwerken, door jou en andere betrokkenen te fotograferen of te filmen. Wij bewaren deze gegevens tot 7 jaar na het einde van onze overeenkomst.

Om jouw bestelling te beheren zullen wij jouw naam, eventuele bedrijfsgegevens, leveringsadres, factuuradres, e-mail,  telefoonnummer, aankoopgeschiedenis en betaalgegevens tot 7 jaar na het sluiten van onze overeenkomst bewaren in ons klantenbestand. Dit doen wij uit hoofde van uitvoering en eventuele wijziging van de overeenkomst, alsmede voor de Belastingdienst.

Wij maken gebruik van een portfolio op onze website en social media kanalen om eerder werk aan potentiële klanten te laten zien. Wij verwerken hierin de foto’s en/of video’s die wij hebben gemaakt met daarbij jouw naam wanneer jij hier met het aangaan van de overeenkomst geen bezwaar tegen hebt gemaakt. Wij bewaren deze content onbeperkt in ons archief, tenzij jij een verzoek doet tot verwijdering.

Voor facturatie en de financiële administratie verwerken wij naam, eventuele bedrijfsnaam met bijbehorende Kamer van Koophandel gegevens, factuuradres, btw nummer, e-mail, telefoonnummer, klantnummer, aankoopgeschiedenis en opstaande saldo. Zonder deze gegevens kunnen wij de betaling niet verwerken. Volgens een wettelijke verplichting van de Belastingdienst dienen wij deze gegevens 7 jaar te bewaren. Na deze periode zullen wij deze gegevens van jou anonimiseren.

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over onze dienstverlening, zullen wij naam, eventuele bedrijfsnaam, e-mail, telefoonnummer, accountnummer of bestelnummer en de inhoud van en communicatie omtrent deze klacht verwerken om tot een zo goed mogelijke oplossing te kunnen komen. Deze gegevens gebruiken wij voor een optimale uitvoering van de overeenkomst. Wij zullen gegevens met betrekking tot klachten 1 jaar na afhandeling verwijderen.

Wij hebben een commercieel belang om enkele persoonsgegevens te gebruiken voor marketingdoeleinden. Wij verwerken jouw naam, e-mail en social media account voor direct marketing en social media marketing. Wij zullen deze gegevens verwijderen zodra er aangegeven wordt dat wij jullie niet meer mogen benaderen.

Om deze website mogelijk te maken en te optimaliseren gebruiken wij analytics diensten. Wij hebben een gerechtvaardigd belang om surfgedrag en daarmee samenhangende gegevens te gebruiken om onze service te analyseren en waar nodig te verbeteren. Wij zullen gebruik van onze website tracken met Google Analytics en zijn hierbij aan de bewaartermijnen van Google gebonden.

Deze dienst maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die bij het bezoek van onze website worden meegestuurd aan de browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van het apparaat waarmee jij onze website bezoekt worden opgeslagen. Deze cookies zullen apparaten niet beschadigen.

Daarnaast verzamelt Facebook doelgroep-statistieken door middel van een first party cookie. Met deze gegevens kunnen wij gerichter advertenties plaatsen. Deze cookies zijn twee jaar actief. De data die door Facebook wordt verzameld met behulp van deze cookie wordt echter geanonimiseerd aan ons doorgegeven. Wij maken geen gebruik van een Facebook Pixel.

Om het plaatsen van recensies over onze diensten mogelijk te maken, verwerken wij naam en inhoud van het gestuurde bericht. Met het plaatsen van jouw bericht worden deze gegevens zichtbaar voor ons. Recensies over onze diensten kunnen wij op onze website plaatsen uit commercieel belang. Wij verwijderen deze zodra ze niet meer representatief zijn voor onze dienstverlening of er een verzoek tot verwijdering komt.

Wanneer je contact met ons op wilt nemen via de website, vragen wij om naam, e-mail, telefoonnummer en adres. Met het versturen van het contactformulier worden deze gegevens zichtbaar voor ons. De gegevens van een verzonden contactformulier verwijderen wij zodra de contactvraag is afgerond, tenzij hier een overeenkomst uit voortvloeit.

Wij verwerken naam, e-mail, website en inhoud van je bericht wanneer je een reactie op onze artikelen of berichten achter wilt laten. Deze gegevens worden automatisch zichtbaar en zullen wij bewaren totdat jij jouw reactie verwijdert of wij ons bericht verwijderen.

Ten behoeve van een persoonlijke account verwerken wij tot slot een wachtwoord. Wij slaan dit wachtwoord versleuteld op in combinatie met jouw e-mailadres en/of gebruikersnaam. Dit doen wij om beveiligingsfraude te voorkomen. Wij bewaren deze accountgegevens totdat jij jouw account verwijdert of geen toegang meer hebt tot de content.

Artikel 3              Hoe verkrijgen wij deze gegevens?

 

Bovenstaande gegevens hebben wij van jou als klant, contactpersoon of websitebezoeker verkregen, omdat jij deze gegevens aan ons hebt verstrekt. Daarnaast kan het zijn dat wij jouw gegevens hebben verkregen via een van onze klanten wanneer jij ook aanwezig bent tijdens een shoot- of opname en jou daar vastleggen.

Artikel 4              Welke rechten heb jij met betrekking tot deze gegevens?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft jou een aantal rechten gegeven met betrekking tot de persoonsgegevens die je door ons hebt laten verwerken.

-Inzage – Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij ons om jouw gegevens in te zien.

-Wijziging – Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen. Jij kunt zelf ook een aantal gegevens aanpassen in jouw persoonlijke account

-Bezwaar – Tegen de verwerking van jouw gegevens kun jij bezwaar maken.

-Gegevensoverdracht – Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zullen wij jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.

-Automatische besluitvorming – Jij mag ons altijd jouw standpunt over een geautomatiseerd besluit laten weten en dit besluit door een derde persoon laten heroverwegen.

-Intrekking – Wanneer wij gegevens hebben verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de diensten die wij je kunnen leveren.

Om gebruik te maken van jouw rechten kun je een verzoek sturen, voorzien van een kopie van jouw identiteitsbewijs (met afgeschermd BSN en pasfoto), naar martijnkrul@gmail.com. Wij zullen je verzoek zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 kalenderdagen, beoordelen. Wanneer wij niet aan je verzoek kunnen voldoen, zullen wij jou laten weten waarom wij jouw verzoek afwijzen.

 

Artikel 5              Wie ontvangen je gegevens?

Wij zullen jouw gegevens niet verstrekken aan derde partijen, tenzij dit nodig is voor de bedrijfsvoering of vanuit een wettelijke verplichting vereist is. Jouw gegevens kunnen voor uitvoering van de overeenkomst worden doorgegeven aan verwerkers, partijen betrokken bij de uitvoering van onze overeenkomst en externe adviseurs. Wij sluiten met deze derde partijen verwerkersovereenkomsten om jouw privacy optimaal te beschermen. Wij zullen jouw gegevens niet doorverkopen aan derden.

 

Artikel 6              Besluitvorming

Wij kunnen gebruik maken van geautomatiseerde besluitvorming op basis van door jou verstrekte gegevens, handelingen of na-latingen. Het is daardoor mogelijk dat een deel van onze diensten niet (meer) beschikbaar is voor jou.

Artikel 7              Slotbepalingen

Wij raden je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, omdat wij wijzigingen in het beleid kunnen aanbrengen. Als je vragen hebt over deze verklaring of de wijze waarop wij je gegevens gebruiken, kun je een e-mail sturen naar martijnkrul@gmail.com. Als je een klacht hebt over de manier waarop wij met je gegevens omgaan kun je ons dat ook laten weten. Daarnaast kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.